

27 Division St, New York, NY 10002, USA
Our expertise, as well as our passion for web design, sets us apart from other agencies.
SOLD OUT! PLACES ESGOTADES.
Natsumi San no ha fallat en cap edició de FRMNT.
Aquesta japonesa afincada a Catalunya ens té el cor robat.
Duració: 1:30h – Activitat en castellà.
Aprèn a preparar kimchi amb ingredients ecològics i sense additius, seguint passos que potencien el seu sabor i beneficis. Descobreix els secrets de la fermentació, els ingredients clau i les tècniques que aconsegueixen el seu característic equilibri entre el picant, el umami i l’àcid.
Al final, gaudeix d’una degustació del mateix Kimchi que Natsumi t’ensenyarà a preparar.
Xef apassionada de la fermentació i la divulgació de ferments asiàtics com el tsukemono japonès i el kimchi coreà. Forma part de l’equip de Kombucha La Valiente, on continua explorant i compartint el món dels ferments.
Inclou:
This event is fully booked.