

27 Division St, New York, NY 10002, USA
Our expertise, as well as our passion for web design, sets us apart from other agencies.
José de la Rosa torna a FRMNT amb una de les seves activitats imperdibles! Aquest any ens volarà el cap amb el..Garum!
Duració: 2h – Activitat en castellà.
La ponència constarà d’1 sessió de 2 hores, inclourà coneixements teoricopràctics acompanyats de degustació puntual. Es cobriran aspectes històrics i culinaris d’aquesta antiga salsa precursora d’umami a nivell mundial i que va tenir un gran desenvolupament i impacte en la península. A més, es donarà un major èmfasi a les aplicacions actuals d’aquesta preparació, com ressorgeix l’interès en els últims anys i com hem millorat la tècnica per a adaptar-la al segle XXI.
Agenda:
– Garum , la salsa més umami que ha generat el món Occidental, veurem aspectes històrics, les diferents matèries primeres que s’utilitzaven, diferents mètodes i la seva causa de desaparició.
– Mostrarem diferents exemples de receptes adaptades al segle XXI i en context local. Realitzarem una degustació de diferents tipus de garum elaborats amb diferents tècniques, temps, percentatges de sal i matèries primeres; Garum i Gari flos, Oenogarum, Oleogarum, Oxigarum…
– Demostració d’elaboració d’un garum amb koji.
Inclou:
Degustació 7 tipos de garum + pa
Oleogarum (oli + garum) + copa de oenogarum (vi + garum)
Demostració pràctica
Bookings are closed for this event.