

27 Division St, New York, NY 10002, USA
Our expertise, as well as our passion for web design, sets us apart from other agencies.
SOLD OUT! PLACES JA ESGOTADES.
L’activitat estrella del Festival no podia faltar en aquesta nova edició i format!
Duració: 2:30h
Només 20 comensals.
Unim tots els projectes per oferir un menú degustació + maridatge molt especial.
La gràcia d’aquest dinar en format íntim és que cada plat està elaborat amb un ferment i maridat amb una beguda fermentada.
A més, comptarem amb la presència del responsables dels projectes. Així que els podràs conèixer de primera mà.
Per aquesta raó, hi ha poquísimes places per a gent externa! Activitat molt exclusiva.
Explicarem com funciona un maridatge i cada projecte explicarà el seu plat o beguda.
Una oportunitat única per tastar plats i begudes creades per l’ocasió. Vine gaudir de la gastronomia i crear sinèrgies entre fermentistes.
El menú serà el següent: 5 plats i 5 begudes fermentades.
1. NATSUMI NAKAMORI: Assortit d’encurtits fermentats tradicionals japonesos Tsukemono: Takuan, bettarazuke, moromizuke, nukazuke
+ Maridatge amb cervesa BREBEL FREE IPA SIN 0,5% vol i sense gluten.
2. JOSÉ DE LA ROSA: Aperitius de textures de l’horta Antié (aminopastes) + Garum & JAVI MAEZTU: Degustació diferents hummus lactofermentats.
+ Maridatge amb Tepache de FERMENT 9.
3. FERMENT 9 Croquetes de Kimchi.
+ Maridatge amb beguda sense alcohol lactofermentada de FEDERICO PASIAN.
4. BRAVASA: Niguiris d’api marinat amb shio koji kosho + chili douchi (miso picant).
+ Maridatge amb cervesa làmbica Oude Gueuze de LAMBICUS.
5. FERMENT PROJECT&JONCAKE: Edició especial Koji Cheesecake.
+ Maridatge amb birra ancestral grape ale de Xipre 9%vol selecció de DAVID BEA&XAVI TORTOSA.
This event is fully booked.