

27 Division St, New York, NY 10002, USA
Our expertise, as well as our passion for web design, sets us apart from other agencies.
És un orgull i satisfacció poder comptar amb el gran Javi Maeztu pel nou FRMNT.
Duració: 1,5h – Activitat en Castellà
En aquesta conferència, Javi ens farà un petit recorregut per tots els mecanismes que es produeixen a través de la fermentació d’aliments i com podem aprofitar-nos d’ells per a millorar la nostra salut i la dels nostres sers estimats. Desmuntarem mites antiquats, a actualitzar-nos conforme a l’última evidència científica i sobretot, portar-nos una idea clara i precisa de com començar a aprofitar-nos dels beneficis dels aliments fermentats d’una forma fàcil i segura.
Javi Maeztu és un dels millors i més reconeguts fermentistas d’Espanya.
Dietista, autor (Entre Fermentos -3a edició-, Grupo Planeta) i fundador de l’Acadèmia Fermentista— Amb gairebé 15 anys d’experiència, combina ciència i tradició per a democratitzar el poder dels aliments fermentats en la salut: els seus manuals gratuïts han impactat a +25.000 persones i la seva metodologia s’ensenya en curs com el revolucionari “Fermenta des de 0”, tallers, com “Descobreix el kimchi” i també és professor en el Màster de Microbiota Humana de Regenera University amb l’assignatura “Aliments fermentats: de la teoria a la pràctica”.
Dietista amb consulta en línia, speaker i divulgador en pòdcasts i en les seves xarxes socials, la seva missió és clara: “Portar els aliments fermentats i els seus beneficis per a la salut a tots els racons del planeta”
Bookings are closed for this event.