

27 Division St, New York, NY 10002, USA
Our expertise, as well as our passion for web design, sets us apart from other agencies.
Àlex Todó de @microorganismes i @santsferments ens porta una més que interessant conferència per comprendre què és un fermentat i què no.
Duració: 1h – Activitat en castellà.
Què diferencia un aliment fermentat d’un aliment podrit? Què dibuixa la fina línia que separa la fermentació de la putrefacció? Per què ens fan fàstic alguns aliments que a d’altres llocs del món són perfectament acceptats?
Amb aquesta xerrada intentarem respondre a aquestes -i algunes altres- preguntes i, potser, fer-nos-en de noves tots plegats. Ho il·lustrarem tot amb molts exemples d’arreu del món que ens ajudaran a aclarir la qüestió, tot xarrupant algun beuratge fermentat a l’hora del vermut.
Sants Ferments va néixer l’any 2023, impulsat per la passió per la fermentació i el desig de compartir els seus beneficis amb la comunitat. Des de l’inici, hem estat compromesos amb la sostenibilitat i la qualitat, treballant sempre amb ingredients frescos i de proximitat.
Son un obrador de fermentats i espai de formació situat al cor del barri de Sants de Barcelona. La nostra missió és oferir productes fermentats de màxima qualitat i promoure la cultura de la fermentació a través de l’educació i l’assessorament.
Inclou:
Bookings are closed for this event.